Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Måltid Huvudrätt, Smårätter
Kök Svenskt

Ingredienser
  

Biffar

  • 500 g färska rödbetor
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st ägg
  • 3 msk maizenamjöl

Parmesanyoghurt

  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk färsk rosmarin

Tillbehör

  • Sallad
  • Pinjenötter

Instruktioner
 

  • Skala och grovriv rödbetorna och löken och lägg i en bunke. Hacka pinjenötterna. Pressa i vitlök och blanda i pinjenötter, ägg, maizena, salt och svartpeppar.
  • Hetta upp smör i en stekpanna och forma biffar som du lägger i den heta pannan och steker på varje sida.
  • Grovriv parmesanen och blanda ner i yoghurten tillsammans med mortlad rosmarin och honung. Krydda med salt och svartpeppar och smaka av med lite pressad citron.
Keyword Vegetariskt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.