Festkyckling med ruccola

Festkyckling med ruccola

Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Portioner 4 port

Ingredienser
  

  • 500 g kycklinglårfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör- eller olja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 msk olja
  • 100 g fetaost
  • 2 dl rucolasallad

Tillbehör

  • potatisklyftor

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 175°. Krydda kycklingen med salt och peppar.
  • Bryn kycklingen runt om i smör i en het stekpanna. Lägg över den på ett ugnssäkert fat.
  • Stek i mitten av ugnen ca 20 minuter.
  • Vispa ihop vinäger, honung och olja. Smula osten över kycklingen och strö över rucolan. Häll över dressingen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.