Lyxig fiskgratäng med torsk och kräftor

Lyxig fiskgratäng med torsk och kräftor

Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt

Ingredienser
  

  • 600 g torskfilé i portionsbitar eller annan vit fisk
  • 150 g fetaost
  • 170 g kräftstjärtar i lag
  • 3 dl grädde
  • ½ dl ajvar
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 dl finhackad dill

Instruktioner
 

  • Lägg fiskbitarna i en ugnsform. Riv fetaost grovt i en skål. Låt kräftorna rinna av. Lägg ost och kräftstjärtar på fisken.
  • Blanda grädde, ajvar, salt, peppar och dill. Häll över fisken.
  • Sätt in i ugnen, 225° i 20 min.
  • Servera gratängen med potatis och grönsallad. Garnera ev med lite dill.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.