Fish tacos med grönsaker, mango och srirachamajjo
Ingredienser
- Srirachamajjo:
- 1 dl majonnäs
- 1 msk srirachasås
Tillbehör
- 125 g sojabönor 1/2 paket
- 1 paket fryst mango 225g eller 1 färsk
- 1 st röd lök
- 125 g småtomater
- 1 paket tortillabröd 8 stycken
- 40 g sallad ex roman eller maché
- st rostad lök
Fish Tacos
- 4 st torskryggsfiléer
- grillkrydda malen spiskummin, malen koriander
- salt peppar
Instruktioner
- Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt.
- Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Finhacka röda löken. Kvarta småtomaterna.
- Tina fisken om den är fryst och skär den till kuber. Stek i smör eller olja och krydda fisken runt om på alla sidor under stekningen.
- Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök.