Fish tacos med grönsaker

Fish tacos med grönsaker, mango och srirachamajjo

Måltid Huvudrätt
Kök Mexikanskt
Portioner 4 port

Ingredienser
  

  • Srirachamajjo:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk srirachasås

Tillbehör

  • 125 g sojabönor 1/2 paket
  • 1 paket fryst mango 225g eller 1 färsk
  • 1 st röd lök
  • 125 g småtomater
  • 1 paket tortillabröd 8 stycken
  • 40 g sallad ex roman eller maché
  • st rostad lök

Fish Tacos

  • 4 st torskryggsfiléer
  • grillkrydda malen spiskummin, malen koriander
  • salt peppar

Instruktioner
 

  • Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt.
  • Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Finhacka röda löken. Kvarta småtomaterna.
  • Tina fisken om den är fryst och skär den till kuber. Stek i smör eller olja och krydda fisken runt om på alla sidor under stekningen.
  • Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.