Smula ner jästen i en bunke och tillsätt salt och honung.
Häll över ljummet vatten och rör tills jästen lösts upp ordentligt.
Tillsätt olivolja, vin och till sist mjölet.
Arbeta till en smidig deg som släpper från bunkens kanter.
Jäs i 45 minuter.
Dela degen i fyra bitar, forma till bollar och kavla ut till runda pizzor på mjölat bakbord.
Finhacka vitlöksklyftorna och fräs dem snabbt i olivolja. De ska inte ta färg.
Häll i de passerade tomaterna och smula ner buljongtärningen. Låt koka ihop några minuter.
Smaka av med lite socker och låt svalna något innan såsen breds ut på pizzorna
Bred ut tomatsåsen över pizzorna, lägg på skivor av mozzarella och toppa med färskriven parmesanost.
Grädda mitt i ugnen på 250 grader i cirka 15 minuter.
Ta ut pizzorna och toppa med bresaolaskivor, hyvlad parmesan, rucola och färska basilikablad.
Avsluta med att ringla över lite fin olivolja. Gott är också att servera söta körsbärstomater till pizzan.